Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odložení seminářů hornictví a hutnictví

24. 11. 2021

 

Vážení přátelé hornictví, hutnictví, energetiky, ložiskové geologie, úpravnictví, koksárenství, slévárenství, válcování a těžkého průmyslu!

Národní technické muzeum v Praze Oddělení hornictví a hutnictví se Vám omlouvá.

 

112. ročník hornického semináře Národního technického muzea a 59. ročník hutnického semináře Národního technického muzea, který byl plánován na čtvrtek 2. prosince 2021 od 9:30 hodin v kinosále NTM v Praze 7, Kostelní 42 se v daném termínu z důvodu stále se horšící epidemiologické situace a zpřísňujících se vládních nařízení COVID19

 

Přesouvá,
tím pádem se termín konání 2.prosince 2021 ruší.

 

 Bude uskutečněn v náhradním termínu, který Vám bude s dostatečným předstihem oznámen.
Vzhledem k tomu, že se již v loňském roce dané semináře ze stejného důvodu neuskutečnily, budeme velice rádi za odbor hornictví a hutnictví NTM pokud nám stále zachováte přízeň.


Vše špatné, je k něčemu dobré. 

 

Získaný čas lze nyní využit k shromáždění dalších příspěvků k prezentacím na seminářích a vydání nových rozprav. Prosíme, jak již přihlášené přednášející v daném termínu, tak nově přihlášené o potvrzení účasti a nově přihlášené žádáme o zaslání anotace.

 

Též stále platí že:
V případě Vašeho zájmu o přednesení referátu, příspěvku k problematice hornictví, hutnictví, energetiky, ložiskové geologie, úpravnictví, koksárenství, slévárenství, válcování a těžkého průmyslu zašlete vyplněnou přihlášku. Pro každou přednášku je vymezena prezentace v délce 15 + 5 minut. Příspěvky, které budou přínosem k daným tématům je možné, podle zájmu autorů, otisknout v plném znění v dalším svazku hutnických Rozprav NTM.


Přihlášky k referátům zasílejte prosím na mailové adresy:
františek.vitek@ntm.cz  kurátor/dokumentátor sbírek hornictví
jaroslav.lett@ntm.cz      kurátor/dokumentátor sbírek hutnictví


Program bude zasílán v dalším oběžníku.

 

 

 

František Vítek, kurátor/dokumentátor sbírek hornictví

Jaroslav Lett, kurátor/dokumentátor sbírek hutnictví