Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mobilní očkovací týmy RBP míří za lidmi přímo do firem

13. 12. 2021

 

Zdravotní pojišťovna RBP vytvořila se spolupracujícími zdravotnickými partnery mobilní očkovací týmy, které na základě vzájemné dohody jezdí přímo do firem a společností na vybraná pracoviště a očkují zájemce z řad zaměstnanců, ale i jejich rodinných příslušníků.

 

„Aktuálně jsme oslovili firmy v Moravskoslezském, Olomouckém, Zlínském a Jihomoravském kraji a již nyní máme na naši aktivitu velmi pozitivní ohlas. Některé společnosti projevily zájem o očkování nejenom teď v předvánočním čase, ale zejména pak v lednu. Současně registrujeme požadavky na proočkování jak první dávkou, tak i o aplikace třetí dávky. Jedinou podmínkou pro výjezd očkovacího týmu RBP je proočkování alespoň 30 osob v jednom dohodnutém termínu bez ohledu na to, o kterou dávku se jedná,“ upřesnil výkonný ředitel RBP Antonín Klimša.

 

RBP se bude na základě rozhodnutí její dozorčí a správní rady současně podílet i na testování zaměstnanců ve firmách. Měsíční příspěvek na jednoho zaměstnance může dosáhnout až 240 korun (60 korun na jeden test). Program bude financován z fondu prevence.

 

vak.jpg

ilustrační foto (Pixabay)

 

 

 

 

 

Zdroj: RBP